Even voorstellen

Jana Zajec

JaYoga! is opgericht door Jana Zajec, trotse moeder van 3 prachtige kinderen, yogadocent en werkzaam als onderzoeksmedewerker en ergotherapeut op de afdeling revalidatie van het Radboudumc in Nijmegen.

Al vanaf de allereerste les voelde yoga als thuiskomen in mijn eigen lichaam. Yoga zorgt voor balans in mijn drukke bestaan en leert me dat ik aankan wat er op mijn pad komt.

Met passie en veel plezier hoop ik bij te dragen aan jouw levensbalans en welbevinden.

 
Tanja Zajec

Jawel, zusje van :)

Ik ben al heel wat jaren actief in de Crossfitwereld en ben in 2020 gestart met mijn eigen personal training studio in Venlo Zuid; Personal Training Venlo. Daarnaast ben ik groot fan van yoga.

Samen met Jana heb ik de mogelijkheden onderzocht (en gevonden) om naast de traditionele Hatha yoga van Jana, Yogability aan te bieden. Een functionele vorm van trainen waarbij kracht en conditie worden gecombineerd met de zachte ritmische bewegingen en ademhalingstechnieken waar yoga zo bekend om staat.

In november 2020 heb ik de opleiding Yogability met succes afgerond en met deze mooie licentie kunnen we deze lessen nu ook aanbieden op het rooster van JaYoga!.

https://personal-training-venlo.nl

www. yogability.nl